POZIMED Centru Medical

Programări 0341 998 0241-552.000
Alegeţi limba românăenglish

Prezentare Pozimed

Centrul medical POZIMED a fost inaugurat in luna august 2009. Localizat in centrul orasului Constanta, centrul medical este dotat cu echipamente medicale de exceptie, ingloband tehnologie de ultima ora, si reuneste o echipa de specialisti cu vasta experienta in domeniul imagisticii medicale.

Din luna mai 2012, centrul medical POZIMED si-a deschis un nou punct de lucru, amplasat in incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, spatiu amenajat la cele mai inalte standarde si dotat cu echipamente moderne de radiologie conventionala si  imagistica medicala. Activitatea se desfasoara pe o suprafata de cca 400 mp, in care sunt amplasate echipamente de radiologie, ecografie si un echipament de rezonanta magnetica. Avand in vedere ca printre clientii acestui punct de lucru se numara Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Constanta, serviciile de radiologie din aceasta locatie sunt oferite in regim non-stop.

Cele doua locatii operate sub sigla centrului medical POZIMED reunesc in prezent un numar semnificativ de echipamente de radiologie si imagistica medicala, parte din ele de ultima generatie.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor pacientilor, centrul medical POZIMED si-a extins gama de servicii oferite prin crearea ambulatoriului de specialitate, putand furniza o gama variata de servicii in cele doua centre specializate – Centrul de cardiopreventie si Centrul de afectiuni neuromotorii.

Centrul medical POZIMED are contract cu Casa Judeteana de Asigurari Constanta. Serviciile medicale sunt oferite la cele mai inalte standarde, fapt dovedit de certificarea sistemului de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008.

Centrul Medical POZIMED colaboreaza cu medici de diverse specialitati ce isi desfasoara activitatea in spitale publice, clinici private, cabinete medicale individuale, institutii de invatamant de profil.