POZIMED Centru Medical

Programări 0341 998 0241-552.000
Alegeţi limba românăenglish

Chirurgie generală

Chirurgia generală este specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor chirurgicale ale abdomenului precum și a altor afecțiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialități, ce necesită tehnici speciale, cum ar fi traumatisme, afecțiuni vasculare, urologice, toracice, endocrine, ginecologice sau chirurgie oncologică etc.

Din chirurgia generală s-au desprins majoritatea specialităților chirurgicale ce în prezent sunt specialități de sine stătătoare, cum ar fi chirurgia pediatrică, chirurgia toracică, urologia și altele.

Centrul Medical Pozimed are o echipa de chirurgii generaliști ce utilizează tehnici diferite pentru anumite intervenții chirurgicale. Echipa Centrului Medical Pozimed de chirurgi generaliști din Constanta este formată de medici cu grade universitare și o vastă experiență în secții importante de chirurgie generală din țară și din străinatate.

Servicii oferite

  • Consultatie chirurgie generala
  • Control chirurgie generala (in termen de 30 de zile de la consultatie)
  • Pansamente
  • Scos fire

 

 

Chirurgia bariatrica

Chirurgia bariatrica implica procedurile chirurgicale prin intermediul carora se poate pierde in greutate sau procedura de by-pass la nivelul stomacului sau intestinului subtire.

Chirurgia bariatrica se efectueaza doar in cazul oamenilor supraponderali care au o greutate mai mare de doua ori decat cea ideala. Acest nivel de obezitate este deseori mentionat ca obezitate morbida deoarece poate determina mai multe probleme grave de sanatate, inclusiv unele potential mortale, printre care hipertenisune arteriala, diabet zaharat de tip II, risc crescut pentru boli coronariene, creste inexplicabil riscul manifestarii de atac de cord si exista o prevalenta mai mare dezvoltarii cancerului de san, colon, prostata si endormetrial.

Ai nevoie de o programare?

Incepand cu 1 ianuarie 2018, Dr. Rubin Munteanu ofera consultatii la Pozimed. Cu o experiență profesională de peste 10 ani în chirurgia laparoscopică și peste 4.000 de pacienți operați, Dr. Rubin Munteanu este supraspecializat în chirurgie bariatrică, de tip gastric sleeve și gastric banding și a absolvit numeroase cursuri postuniversitare și stagii de perfecționare organizate de societăți de specialitate sau institute medicale de renume.

Programati-va la CALL CENTER POZIMED (0341998)

Abonează-te la Newsletter