POZIMED Centru Medical

Programări 0341 998 0241-552.000
Alegeţi limba românăenglish

Centrul Medical Pozimed pune la dispozitia pacientilor sai servicii de sanatate pentru adulţi şi copii – analize de laborator, consultaţii, investigaţii şi explorări – în peste 20 de specialităţi medicale.

Policlinica din cadrul Centrului Medical Pozimed, detine una din cele mai bune si complete dotari din Constanta, consultatiile si serviciile medicale fiind asigurate de peste 25 de medici renumiti, cu experienta, oferindu-va in acest fel o gama larga de servicii medicale.

Cardiologia vine în ajutorul pacienţilor pentru a îmbunătăţi starea de sănătate a inimii şi a vaselor de sânge, prin servicii complete de asistenta medicală cardiovasculară.

Pe lângă evaluările clinice şi paraclinice realizate cu acurateţe şi stabilirea diagnosticului de specialitate, colegii noştri cardiologi vă vor acorda întreaga lor atenţie, precum şi explicaţii referitoare la riscuri, cauze şi tratament, orientandu-si atentia si asupra preventiei.

Centrul Medical Pozimed pune la dispozitia pacientilor sai cabinetul de endoscopie in care se diagnosticheaza şi trateaza afectiuni digestive, prin examinarea video a tubului digestiv in timp real, cu ajutorul unui sistem imagistic de mare acurateţe. In cadrul Policlinicii Pozimed, gasiti personal medical specializat in gastroenterologie pentru adulti si copii.

Abonează-te la Newsletter