POZIMED Centru Medical

Programări 0341 998 0241-552.000
Alegeţi limba românăenglish

Terapia anti imbatranire la Pozimed!

Terapia anti imbatranire la Pozimed!

Pe masura ce imbatraneste, pielea isi pierde elasticitatea. Este dovedit faptul ca terapia cu plasma imbogatita trombocitar (PRP) imbunatateste tonusul si textura pielii si reduce liniile fine si ridurile prin stimularea producerii de colagen si prin imbunatatirea aportului de sange.

Terapia de intinerire PRP este una dintre cele mai recente proceduri autologe de anti-imbatranire si are puterea de a declansa potentialul de regenerare al propriului dumneavoastra corp.

 

Care vor fi schimbarile vizibile?

Terapia PRP este o tehnica prin care se reface structura pielii si se reda tineretea ei, utilizand mecanismele proprii ale organismului pentru a se regenera, in functie de scopul de reintinerire. Plasma imbogatita trombocitar (PRP) incurajeaza producerea de colagen si imbunatateste aportul de sange in tesuturi, ambii factori fiind importanti in terapiile de anti-imbatranire si recuperare. Rezultatele vizibile apar dupa 3 - 6 saptamani si, asa cum au aratat evaluarile clinice, efectul se mentine si dureaza mai mult decat in cazul altor terapii injectabile.

Studiile arata ca, aplicat de catre medici calificati, PRP-ul poate contribui la:

-           vindecarea rapida

-           reducerea durerii

-           reducerea inflamatiei si a vanatailor

-           scurtarea perioadei de recuperare

 

In ce consta procedura?

0 cantitate mica din sangele dvs. (aprox. 13,5 - 15ml) este procesata de catre un sistem specializat de ultima generatie, special conceput pentru a extrage plasma imbogatita trombocitar (PRP) respectand normele de siguranta si cerintele clinice. Produsul obtinut, substanta PRP, continand trombocite concentrate de 7 pana la 9 ori fata de nivelul plasmatic obisnuit (si deci si factori de crestere la fel de concentrati), este apoi injectat in zonele corpului care necesita vindecare si/sau revitalizare.

lntreaga procedura dureaza 3 - 4 minute.

 

Plasma imbogatita trombocitar (PRP) contine cantitati mari de factori de crestere si regenerare, vitali pentru crearea de celule noi si pentru intinerire.

PRP este din ce in ce mai recunoscut de catre medici ca fiind o interventie naturala foarte utila pentru grabirea vindecarii in urmatoarele cazuri:

-           leziuni sportive cronice, precum epicondilita laterala ( "cotul tenismenului" ) sau epicondilita mediala ( "cotul jucatorului de golf" )

-           durere articulara cronica si artroza

-           rupturi partiale de tendon/ ligament ( Achilean, coafa de rotatori etc. )

-           interventii artroscopice ( LIA, refacere coafa de rotatori, defecte de cartilaj )

 

Download: Terapia PRP