POZIMED Centru Medical

Programări 0341 998 0241-552.000
Alegeţi limba românăenglish

Endometrioza

Endometrioza

1 din 10 femei de vârstă reproductivă suferă de endometrioză.

Centrul Medical Pozimed, alaturi de Asociatia “Eu si endometrioza”, are bucuria să anunțe pacientele din județul Constanța că acum pot efectua două investigații deosebit de importante pentru depistarea endometriozei infiltrative: RMN cu instilare de gel steril intravaginal și intrarectal și HidroColoCT! Ne bucurăm astfel să aducem în premieră aceste două investigații și în Constanța, alăturându-ne astfel celor două orașe (București și Timișoara) în care se efectuau până în prezent.

Pentru aceste proceduri s-au realizat în data de 16 septembrie la Pozimed diferite demonstrații imagistice, având drept subiecți chiar două paciente cu endometrioză, membre ale Asociației Eu și Endometrioza. Demonstrațiile și explicațiile tehnice care au vizat realizarea RMN-ului cu protocol de endometrioză și a HidroColoCT-ului au fost susținute de către dr. Denisa Tișea, medic specialist radiologie-imagistică din Timișoara, cu competențe dobândite în Franța pentru aceste tipuri de investigații.

Specialiștii Centrului Medical Pozimed pot ajuta astfel pacientele în depistarea imagistică cat mai exacta a focarelor endometriozice.