POZIMED Centru Medical

Programări 0341 998 0241-552.000
Alegeţi limba românăenglish

Misiune, viziune, valori

Viziune

Viziunea noastra este aceea de a crea o noua cultura a serviciilor medicale, in care solutiile medicale sa fie personalizate in functie de nevoile fiecarui pacient si in care sa se puna accent pe excelenta in diagnostic si tratament, dar si in egala masura pe prevenirea imbolnavirii.

Misiune

Misiunea noastra este accea de a ne dedica total energia, cunostiintele si competentele pentru ca pacientii nostri sa-si mentina o stare de sanatate optima sau sa reuseasca in lupta impotriva suferintei datorate bolilor. Pacientii nostri nu sunt singuri, ei sunt ratiunea pentru care noi suntem aici, in slujba sanatatii lor. Pacientii nostri sunt tratati cu respect, compasiune si devotatiune. Suntem multumiti numai atunci cand pacientii nostri sunt cu adevarat multumiti.

Obiective

Increderea si satisfactia pacientilor, Excelenta in calitatea serviciilor medicale, Costurile minime ale unui tratament optim

Noi nu tratam boli, ci pacienti. In acceptiunea noastra, sanatatea nu este o industrie ci o cauza umanitara.

Fiecare zi este o oportunitate pentru echipa noastra de a-si exercita pasiunea si utiliza cunostiintele, experienta si resursele de ultima actualitate in tehnologie in beneficiul celor pentru care vrem sa fim parteneri de incredere pentru o viata mai sanatatoasa. In medicina de azi, beneficiile maxime pentru pacienti sunt obtinute prin personalizarea solutiilor medicale, de la preventie la tratament si reabilitare, prin colaborarea dintre specialitatile din cadrul Pozimed sau clinicile partenere.

Activitatea noastra este ghidata de cele mai noi recomandari de buna practica medicala elaborate de cele mai inalte foruri medicale la nivel mondial, iar tehnologia si servciile pe care le oferim pacientilor nostri sunt la nivelul inovatiei de ultima ora. Fiecare dintre noi s-a pregatit multi ani pentru a da tot ce este mai bun in serviciile medicale.

Suntem constienti de povara financiara pe care bolile o pun pe umerii pacientilor nostri si familiilor lor, si de aceea cautam ca prin integrarea serviciilor si eficientizarea lor sa putem oferi solutiile optime la cele mai mici costuri totale.

Valori

Omul

Omul este in centrul atentiei noastre, fie ca este el pacientul caruia ii oferim serviciile medicale, fie ca este angajatul care face parte din echipa Pozimed, fie ca este unul dintre partenerii care ne sprijina.

Corectitudinea

Fata de pacient, diagnostic, parteneri si competitori